dwarsdoornederlandweekend - Dwars door

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Dwars door Nederland
3 dagen fietsen op de mooiste plekjes van NL

31 maart t/m 2 april 2018
Oke, Nederland heeft geen bergen. Hooguit een paar goede pukkels en heuvels, maar wat kun je geweldig fietsen in ons land! Daarom organiseert Sport-Active Nederland het Dwars door Nederland Weekend.
Op zaterdag 31 maart 2018 start de Dwars door Nederland in Amersfoort en op maandag 2 april 2018 (paasweekend) eindig je hier ook weer nadat je ruim 400km in drie dagen hebt afgelegd..
Je fietst langs bijzondere plekken zoals de Utrechtse Heuvelrug, de Posbank, de Sallandse Heuvelrug en Holterberg, maar vergeet ook Nationaal parken de Weerribben, de Veluwe en het IJsselgebied niet!
Na elke etappe kun je bijkomen in een luxe hotel, waar ook een heerlijk diner voor je klaar staat. Na een goede nachtrust staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je optimaal bent voorbereid voor een nieuwe tocht!
Etappe overzicht
Dwars door Nederland
Weekend

Zaterdag 31 maart 2018 
Amersfoort - Hoenderloo 134km
via Utrechtse Heuvelrug, Posbank en Hoge Veluwe
Zondag 1 april 2018
Hoenderloo - Giethoorn 134km
via Sallandse Heuvelrug, Holterberg, Lemmelerberg
Maandag 2 april 2018
Giethoorn - Amersfoort 139km
via Nationaal park De Weerribben, Langs de IJssel  & Veluwe

Totaal aantal kilometers
408 km

Totaal aantal hoogtemeters
1900m
Routes
Bij het inschrijven kunt je aangeven of je gebruik wilt maken van een eigen GPS-systeem. Je krijgt een paar dagen voor aanvang van deze activiteit via jouw e-mail het bestand toegestuurd. Je kunt gratis gebruik maken van onze route-bestanden.
3
Overnachtingen
Na een rit word je door onze organisatie verwelkomt in een hotel in de finishstad. Je krijgt een heerlijk en koolhydraatrijk diner en kunt daarna genieten en bijkomen op de hotelkamer (2 peroons, eigen kamer tegen een meerprijs). In sommige hotels kun je gebruik maken van de welnessfacciliteiten. In de ochtend staat er voor vertrek een goed ontbijtbuffet voor je klaar. Je fiets wordt elke avond in een gesloten ruimte opgeslagen nadat hij zorgvuldig is schoongemaakt.

Bagage
Elke dag zet je jouw bagage in de speciale bagage-bus die bij aankomst bij het volgende hotel alweer voor je klaar staat. Ook staat deze bagage-bus op de route bij de bevoorrading zodat het mogelijk is om halverwege de rit nog iets uit jouw koffer te halen.

Fietsen in Peloton, eigen groepen of individueel
Sport-Active zorgt voor 3 verschillende pelotons. Deze pelotons fietsen gezamelijk de route per dag. Er kan tijdens de route gewisseld worden van peloton bij de bevoorrading.
Peloton C: rijdt een gemiddelde tussen de 25 tot 28km/u
Peloton B: rijdt een gemiddelde tussen de 29 tot 32km/u
Peloton A: rijdt een gemiddelde tussen de 33 tot 36km/u
Ook is het mogelijk om de ritten in eigen groepen of individueel af te leggen.

Bevoorrading
Je kunt voor je eigen bevoorrading tijdens de rit zorgen, maar Sport-Active Nederland biedt een All-Inclusive Energie-pakket aan met sportdranken, energierepen, bananen enz. Dit pakket kost € 19,95 voor de gehele weekend.

Materiaalwagen
De gehele week is er een materiaalwagen aanwezig met allerlei materialen voor pechgevallen. Deze materialen zijn tegen een voordelig tarief te koop wanneer dit nodig is. De materiaalman zorgt dat jouw fiets in topconditie blijft.


Opgave Dwars door Nederland WEEKENDPeloton A
Peloton B
Peloton C
Eigen groep
Solo

Ja
Nee
Later bepalen


Dwars door Nederland
Hotel
arrangement
inclusief:
* 3 ritten Dwars door Nederland
* 2 overnachtingen in een hotel
* 2 ontbijtbuffetten
* 2 diners
Gebruik materiaalwagen
Speciale herinneringsmedaille
Dwars door Nederland WEEKEND

voor € 219,-


Vragen of contact met organisatie:
Dwars door Nederland Weekend wordt georganiseerd door Sport-Active Nederland. Dit bedrijf organiseert trainingen, trainingskampen en evenementen op het gebied van duursporten. 
Mocht je meer informatie willen over dit bedrijf: www.sport-active.nl
Wilt u meer informatie over Dwars door Nederland-weekend: info@sport-active.nl of 06 50 48 90 16
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu